Shiffrin katkestas tänase slaalomi võistluse esimesel laskumisel, mis tähendas, et teisele laskumisele tal enam asja polnud. Samamoodi ebaõnnestus tal esmaspäeval ka suurslaalomi võistlus. Mõlemal distantsil on Shiffrin varasemalt korra olümpiavõitjaks tulnud.

Sotsiaalmeedias on mitmed sporditähed Shiffrinile toetust avaldanud. Nüüdseks on sõna võtnud ka norralasest mäesuusataja Aleksander Aamodt Kilde, kes on ka Shiffrini poissõber.

"Seda pilti vaadates saab tulla välja nii paljude erinevate sõnavõttude ja mõtetega," kirjutas Kilde pildi juurde, kus on näha Shiffrinit raja ääres kurvastamas. "Paljud teist mõtlevad ilmselt, et ta on ebaõnnestunud või ei suuda pingeid taluda."

"See ajab mind närvi, sest mina näen tippsportlast tegemas seda, mida tippsportlased ikka teevad. See (ebaõnnestumised) on osa spordist," jätkas norralane. "See pinge, mida me kõik sportlastele peale paneme, on meeletu. Anname neile ka veidi toetust vastu. Kõik peab olema tasakaalus ning me oleme lihtsalt tavalised inimesed."

29-aastane Kilde võitis Pekingi olümpial ülisuurslaalomis pronksmedali, mis oli talle karjääri esimeseks olümpiamedaliks.