Autospordi väljaande poolt korraldatud heategevuslikul oksjonil läks enimpakkumisele ka pääse Mercedese F1 tiimi tehasesse. Kogenud tiimijuht Horner ei jätnud võimalust kasutamata ning ostis 4000 naelsterlingu eest pileti endale.

Pärast võidukat oksjonit naljatles britt, et soovib külaskäigule kaasa võtta vähemalt 20 inimest. Nende seal ka Red Bulli vormelite tehnilise poole eest vastutavad Adrien Newey ja Pierre Waché, rääkis Horner väljaandele RacingNews365.

Tegu poleks aga sugugi mitte esimese korraga, kui Horner konkurentide telgitagustesse saab piiluda. 2008. aastal kutsuti ta koos endiste McLareni töötajate Newey ja David Coulthardiga sealsesse tehasesse.

"Ma läksin sinna koos Adrieniga ning loomulikult orienteerus ta seal väga hästi. Ometi meil kõikjale pääseda ei õnnestunud. Nägime vist ainult turundus ja tehnika osakondi. Pärast seda oli meil kena lõuna ning sellega ka asi piirdus," võttis Horner oma viimase külaskäigu lühidalt kokku.

Juba ülejärgmisel nädalal algab Barcelonas testimine, kus on võimalik esimest korda uue põlvkonna F1 autosid rajal näha.