Hyundai WRC tiimi esindavad põhisõitjatest Ott Tänak ja Thierry Neuville, kolmandat Hyundai i20 N Rally1 masinat ohjab sarnaselt Monte Carlo etapile Oliver Solberg.

Toyota põhitiimi esindavad Elfyn Evans ja Kalle Rovanperä ning kolmandas masinas saab Sebastien Ogier' asemel võimaluse Esapekka Lappi. Toyota sõsartiimis võistleb Takamoto Katsuta.

Sarnaselt Ogier'le jääb Rootsi MM-rallilt eemale ka Monte Carlos triumfeerinud Sebastien Loeb. Sellele vaatamata on M-Spordil võistlustules ikkagi neli masinat. Lisaks tavapärastele põhisõitjatele Craig Breenile, Gus Greensmithile ja Adrien Fourmaux'le on erasõitjana kohal itaallane Lorenzo Bertelli.

Rootsis on võistlemas kokku neli Eesti ekipaaži. Rally2 klassis ohjavad Volkswagen Polo GTI R5 masinat Egon Kaur ja Silver Simm. Teiste hulgas pakub neile konkurentsi Eesti - Suurbritannia duo Georg Linnamäe ja James Morgan, kes sõidavad ALM Motorsport ridades samuti Volkswageniga. Rally3 klassis võistleb Robert Virves (Ford Fiesta Rally3), kellele loeb kaarti Aleks Lesk.

Mullu jäi Rootsi MM-etapp koroonaviiruse tõttu ära. 2020. aastal triumfeeris Elfyn Evans Tänaku ja Rovanperä ees.

Rootsi MM-ralli peetakse 24. - 27. veebruarini.