20-aastane Ledeux võttis keeruliste tingimuste kiuste maksimumi. Lumesaju tõttu oli mitmetel naistel probleeme hooga, aga Ledeux sooritas esimese naisena triki double cork 1620 ehk topeltsalto nelja ja poole pöördega.

Arvesse läks kaks parimat katset. Eelmises lõigus mainitud triki eest sai Ledeux 49 punkti, paremuselt teise triki eest andsid kohtunikud talle 45 punkti. Kokku teenis prantslanna seega 94 punkti.

Ülejäänud poodiumikohad läksid Kanadasse. Megan Oldham sai kokku 89 punkti ja Olivia Asselin 72 punkti. Enne võistlust koos Ledeux’ga suurimaks favoriidiks peetud Mathilde Gremaud (Šveits) kukkus kahel korral valusalt ja jättis võistluse pooleli.

Ledeux näitas Big Airi hüpete võiduga, et Eesti aja järgi laupäeva õhtul peetavas pargisõidus on ta Kelly Sildarule väga ohtlik konkurent.

Sildaru tänane pargisõidu treening ei kulgenud kõige paremini. Hüpetel ta ei hakanud ta trikke turvalisuse huvides sooritama, eestlanna keskendus reilide lihvimisele.

Pargisõidu treening:

Ilmateade lubab laupäevaks selget ilma ja Sildaru avaldas lootust, et pargisõidu võistluse ajal on tingimused võrreldes tänasega paremad. Hüpped peab ta paika saama soojendusel.

Eesti aja järgi laupäeva öösel kell neli teeb Sildaru kaasa rennisõidus. Ilmselt pole seekord lumesaju tõttu rennis hiilgavaid sooritusi oodata, aga tõde selgub alles võistlusel.