Viimati võitis Lakers võistkonda, kellel oli võitude-kaotuste suhe positiivne, 16. detsembril. Siis alistati Dallas Mavericks. Täna Lakersile alla jäänud Jazz on 29 võidu ja 15 kaotusega läänekonverentsis neljandal kohal.

Lakers ise jätkab 22 võidu ja 22 kaotusega läänekonverentsis seitsmendal positsioonil. Tänase võiduga lõpetati kolmemänguline kaotusteseeria. Pärast seda, kui Lakers hävis võõrsil 96:133 Denver Nuggetsile, otsustas võistkonna liider LeBron James sotsiaalmeedias fännide ees vabandada. "Vabandan ja luban, et oleme paremad," kirjutas ta Twitteris.

Mängus Jazzi vastu oli Lakersi resultatiivseim oodatult 25 punktiga LeBron James, aga ta sai tõhusat abi ka pingilt. Lakers võitis neljanda veerandi 29:17 ja selles oli suur osa Stanley Johnsonil, kes viskas oma 15 punktist 10 just viimasel perioodil. 15 punkti jäi ka Russell Westbrooki arvele, 14 punkti viskas Malik Monk.

Väljakult vaid 36,9 protsendiga viskeid tabanud Jazzi kasuks viskas Mike Conley jr. 20 punkti, Rudy Gobert kogus 19 punkti ja 16 lauapalli.

Lakers - Jazzi tipphetked:

Vaata kõiki tänaöiseid tulemusi SIIT.