Sisuliselt kogu Schönenwerdi Betoncoupe Arenal peetud kohtumine oli suures plaanis Eesti võistkonna käes, sekka tulid siiski ka mõned väiksemad mõõnad. Pidevalt juhiti ka avageimis, ent seisul 18 : 16 lubati Jalen Penrose’il lüüa järjest paar serviässa ja ühtäkki ei õnnestunud enam midagi.

Ka teise geimi lõpus tekkis hetkeline väike kramp, ometi oli edu piisav ja Rauno Tamme suutis TalTechi neljanda geimpalli realiseerida. Kolmandat ja neljandat geimi dikteeris TalTech kenasti algusest lõpuni.

Eurosarja veerandfinaalist lahutab TalTechi vaid kaks geimi, edasipääsuks piisab nüüd ka 2:3 kaotusest. Korduskohtumine peetakse Šveitsis juba homme. Veerandfinaalis tuleb tõenäoliselt vastamisi minna Türgi meeskonna Ankara Halkbankiga, mis peab siiski eelnevalt üle mängima austerlaste Waldvierteli Union Raiffeiseni.

Tallinna meeskonda vedasid Kevin Saar ja Matej Šmidl, kes kogusid kumbki 17 punkti (efektiivsused vastavalt +10 ja +11). 10-st Martti Keele tõstest koguni 9 maha löönud Beau Graham lisas 13 silma (+10), Tamme 8 (+2), Mihkel Tanila 6 (+1) ja Keel ise 3 (0) punkti. STATISTIKA

Vastasmeeskonnale tõi ameeriklasest diagonaalründaja Penrose 16, Nico Peeler 14 ja Peruu pallur Daniel Uruena 12 punkti. Varemal hooajal ka Saaremaa särki kandnud Schönenwerdi tuttav sidemängija Reto Giger alustas pingil, kuid lõpus üritas peatreener Johan Verstappen just tema abil mängu päästa.