Milan alustas kohtumist äärmiselt maruliselt ning juba teisel minutil leidis Rafael Leao suurepärase sööduga Zlatan Ibrahimovici, kes viis külalised juhtima. 40-aastase rootslase jaoks oli tegu juba liigahooaja kaheksanda väravaga, kusjuures vigastuste tõttu on ta väljakul käinud kõigest 13 kohtumises.

Video Ibrahimovici väravast:

Teist poolaega oli vaevalt mängitud paar minutit, kui Leao näitas taaskord head väljakunägemist ja kapten Theo Hernandezi jalast läks Milan kohtumist juba 2:0 juhtima.

Olukord muutus Venezia jaoks aga veelgi hullemaks, sest 58. minutil otsustas keskkaitsja Michael Svoboda löögi käega blokeerida ning lisaks punasele kaardile määrati Milani kasuks ka penalti. Eelmises mängus 11 meetri karistuslöögil eksinud Ibrahimovic jättis realiseerimise sedapuhku Hernandeze hooleks. Prantslane ei vääratanud ja 3:0 seisul kohtumine ka lõppes.

Selle aastanumbri teine võit viis Milani üle tüki aja taas liigatabelit juhtima. Teisel kohal olev Inter jääb neist maha kahe punktiga, kuid on mänginud ka kaks kohtumist vähem.

Tabeliseis: