Esmaspäeval sai United Rangnicku juhtimisel esimese kaotuse, kui kodus jäädi Wolverhamptonile alla 0 : 1. Kokku on Rangnick juhendanud tiimi kuues kohtumises, saldoks on kolm võitu, kaks viiki ja üks kaotus.

Briti meedia teatel on mängijate moraal langenud keerulise hooaja jooksul madalale ning mituteist mängijat soovivad ühel või teisel põhjusel klubi vahetada. Daily Mirrori andmetel soovib hiljemalt suvel tööandjat vahetada 11 mängijat, Daily Maili väitel on arv koguni 17.

Mirror on nimeliselt välja toonud 13 meest: Anthony Martial, Paul Pogba, Jesse Lingard, Edinson Cavani, Juan Mata, Donny van de Beek, Dean Henderson, Eric Bailly, Phil Jones, Nemanja Matic, Fred, Diogo Dalot ja Axel Tuanzebe.

Ääreründajat Martiali seostatakse Sevillaga, kuhu ta võib juba jaanuaris laenule minna, kui osapooled üksikasjades kokkuleppele jõuavad. Ka Rangnick ise on tunnistanud, et prantslane otsib uut koduklubi.

Nii Pogbal, Lingardil, Matal kui ka Cavanil lõppeb suvega leping ning ükski mängija pole veel märku andnud, et soovib kontrahti pikendada. Pogbale on United teinud mitu pakkumist, kuid prantslane pole veel ühelegi alla kirjutanud.

Van de Beek, Henderson, Jones ja Bailly pole rahul vähese mänguajaga. Henderson on väravas David de Gea järel kindel teine number, Van de Beek ja Bailly pole tänavu ei Solskjaeri ega Rangnicku käe all põhitegijate sekka kuulunud. Jones pidas esmaspäeval Wolverhamptoni vastu esimese kohtumise viimase kahe aasta jooksul.

Väidetavalt on küsimärgid ka Fredi, Dalot' ja Matici osas, kellel algab suvel lepingu viimane aasta. Tuanzebe peaks sel nädalal laenulepingu alusel siirduma Itaalia tippklubisse Napolisse mängima.

Manchester United hoiab Premier League'is seitsmendat kohta. Meistrite liigas on klubi jõudnud kaheksandikfinaali, kus ootab ees vastasseis Madridi Atleticoga.