Maineka meediakanali teatel soovib Coutinho naasta Inglismaale ning brasiillase vastu tunnevad huvi viis klubi. Missugustest klubidest jutt käib, pole Sky Sports avalikustanud. Küll aga võib üleminek teoks saada juba sel nädalal.

Jalgpallimaailmas just üleminekutele keskenduva ajakirjaniku Fabrizio Romano andmetel on kolm Inglismaa klubi olnud Coutinho esindajatega juba ühenduses. Väidetavalt on läbirääkimistes ka Aston Villa, mis soovib poolkaitsja esialgu laenulepingu alusel võistkonda tuua.

2018. aasta alguses 135 miljoni euro eest FC Liverpoolist Barcelonasse siirdunud 29-aastane mängija pole Kataloonia klubis end põhitegijate sekka mänginud. Vahepeal ka Müncheni Bayernis laenul käinud Coutinho arvel on käimasoleval hooajal 16 kohtumist ja kaks väravat. Ühtegi täismängu ta Barcelona eest tänavu teinud pole.

Nii loodabki Coutinho siirduda mujale, et rohkem mänguaega teenida. Hispaania meedia teatel on Coutinho üheks eesmärgiks mängida talvel Kataris toimuval MM-il, kuid koondisesse pääsemiseks on vaja stabiilset mänguaeg. Samal ajal soovib klubi lahti saada mängumehe kõrgest palgast, mis on väidetavalt 250 000 eurot nädalas.