Peamiselt viiele ameeriklasele tuginev Jenissei on VTB liigas kogunud kolm võitu ja seitse kaotust. Aasta viimases mängus jäädi Moskva CSKAle alla 88:97 ning enne seda Parmale 61:78. Võidurõõmu tunti viimati 18. detsembril, kui kodus alistati Minski Tsmoki 86:79.

Põhja-Euroopa liigas on Jenissei pidanud kaks mängu. Enne aastavahetust alistati Riias kindlalt BC Borisfen 86:46 ja tasavägisem mäng peeti tšehhide Basket Brnoga, mille Jenissei lõpuks võitis 88:83.

Kranosjarski klubi võtmemängija on 178 cm pikkune mängujuht Casper Ware, kes on VTB liigas visanud keskmiselt 18,7 punkti, andnud 3,1 korvisöötu ning kogunud efektiivsusnäitajaks keskmiselt 16,9. ENBL liigas tegi ta kaasa kohtumises Brno vastu ning kogus seal 26 mänguminutiga 21 punkti ja andis kaks korvisöötu.

Tartu Ülikool Maks & Moorits peatreeneri Nikolajs Mazursi sõnul on tugeva võistkonnaga mängimine hea väljakutse. „Meie jaoks on VTB liiga meeskonnaga mängimine kahtlemata hea kogemus. Tugevate vastastega mängud on väljakutse ja näitavad, mis seisus meeskond on. Jenissei on väga atleetlik võistkond, mis toetub viiele päris heal tasemel ameeriklasele. Nad kontrollivad lauavõitlust ja viimases VTB liiga mängus CSKAga said peaaegu sama palju lauapalle. Meie jaoks tuleb kindlasti huvitav ja kasulik mäng kogu hooaega arvestades,“ sõnas Mazurs.