Venelane rääkis nüüd pisut summadest, mida tennisemaailmas treeneritele makstakse.

"Me ei saa seda infot avaldada. Tuuril on erinevad palgad. Aga kui treener saab 1000 dollarit nädalas, ei ole see minu arvates tõsiseltvõetav summa. Kuid mõned mängijad maksavad üüratuid summasid – iga nädal 7000–8000 dollarit," rääkis Tursunov vedomostisport.ru-le.

"Näiteks [Ivan] Lendl küsib kindlasti veelgi rohkem, aga ta saab seda endale lubada. Palkadest veelgi huvitavamad on boonused, mida makstakse, kui teie mängija võistleb hästi. Jällegi on tulud väga erinevad. See võib olla kuni 30% auhinnarahadest," sõnas Tursunov.

"On treenereid, kes töötavad isegi ilma palgata, kuid nõuavad märkimisväärset protsenti auhinnarahadest," lisas venelane.

Eesti esireketi käest saadavat summat Tursunov mõistagi ei avaldanud.

"Tunnen, et teen head tööd. Varem kartsin seda öelda," lisas endine tipptennisist.

Kontaveit oli eelmise aasta augustis enne Tursunovi palkamist kaotanud neljal turniiril järjest avaringis ja langenud maailma edetabelis 30. kohale. Venelase juhendamisel võitis aga eestlanna neli WTA turniiri ning pääses esmakordselt WTA aastalõputurniirile ja murdis seal koguni finaali. Alles seal lõppes Kontaveiti edutee, kui ta alistus Garbine Muguruzale. Aasta lõpetas Kontaveit maailma seitsmenda reketina.