"See tunnustus on meile kõigile, ka tüdrukute individuaaltreeneritele. See on ühine töö. Peatreener üksi ei suuda tervet võistkonda olümpiale viia. Koostööd peab tegema," rääkis Kaaberma.

Kuldsete ja pronksiste hetkede kõrval pakkus vehklemine tänavu kõneainet ka oma sisemiste intriigide poolest. Viimane selleteemaline artikkel ilmus näiteks spordigala päeva hommikul Eesti Ekspressis (loe lähemalt: "Olümpiaedu tagamaa: vehklemisliidu uskumatud intriigid ja kahtlased rahatšekid").

Delfile ütles Kaaberma intriigide kohta: "Ega see võistkonna kliimale, mulle ja kogu situatsioonile hästi ei mõju. Kui keegi tahab, siis loomulikult võib midagi leida ja mingite asjade üle spekuleerida. Mul üks tuttav, kes on olnud 20-30 aastat raamatupidaja, ütles selle peale: teate, ma olen juba nii kaua olnud raamatupidaja, et mulle ei ole enam kohtuotust tarvis, võib kohe vangi saata, midagi ikka selle aja peale leiab."

Kaaberma tunnistas, et tal polnud tänasel päeval kerge galale kohale tulla: "Loomulikult oli raske siia tulla, aga siin olles sain ma päris palju toetavaid märkusi. Spordirahvas hoiab kokku."

Vaata pikemat intervjuud videost!