Mõlema nimetatud mehe lepingud kehtivad 30. juunini, kuid pole paista, et Real nende pikendamisest huvitatud oleks.

Marca teatel on ülejäänud neli meest, kes müügilehele pannakse, meeskonna kapten, kaitsja Marcelo (33) ning ründajad Mariano Diaz (28), Luka Jovic (24) ja Eden Hazard (30) - need mängijad kuuluvad küll hetkel veel peatreener Carlo Ancelotti plaanidesse, kuid klubi on väidetavalt valmis läbirääkimistesse asuma, kui peaks leiduma mõni klubi, kes neid samuti enda ridades näha tahab. Samamoodi on viimasel paaril aastal käitutud paremkaitsja Alvaro Ordizola ja ründava poolkaitsja Martin Ödegaardiga, kes on hetkel laenul vastavalt Fiorentinas ja Londoni Arsenalis.

Müügilehele asetamise kõrval saadavad Walesi rüdetähte Bale'i ka kuulujutud karjääri lõpetamise kohta. Inglise meedias meenutatakse aasta alguses levinud kõlakat, mille kohaselt kaaluvat Bale karjääri lõpetamist peale 2022. aasta MM-i, kui Walesi koondis sinna peaks pääsema.

Ajalehele The Mirror kommenteeris Bale septembris neid jutte järgmiselt: "Oli parem selle kohta mitte midagi öelda ning keskenduda konkreetsele tööle. Ma pole kunagi planeerinud lõpetada. Nagu ma enne ütlesin, tahan vaid keskenduda EM-ile ega soovi ennast põhjendada. Ma siiani ei arva, et peaksin seda tegema. Pole vahet, mida ma oleksin öelnud või kavatsenud öelda lahkumise, lõpetamise või mille iganes kohta, ma arvan, et ma oleksin sellega põhjustanud suure, tüütu ja segava loo."

Reali kõrgemapalgalisim mängija, üle 700 000 euro nädalas teeniv Bale on sel hooajal teinud kaasa vaid kolmes kohtumises, viimati augustis. Sügisel kimbutasid waleslast põlve- ja sääremarjavigastused, detsembris on ta koosseisust eemale jäänud koroonaviiruse tõttu.