41-aastane Sinistra oli mitmekordne kikkpoksi maailma- ja Euroopa meister. Teda tunti ka hüüdnime The Undertaker (tõlk: vikatimees) all.

Sinistra sundis novembris arstide juurde pöörduma tema treener. Tühistada tuli planeeritud treeninglaager Prantsusmaal Nimesis.

"See tekitab vastikust. Kuid olen elus tänu oma abikaasale ja treenerile Osman Yiginile," teatas ta väljaande Sudpresse vahendusel. "Treener ütles, et kui ma haiglasse ei lähe, ei treeni ta mind enam."

Samal kuul jagas ta sotsiaalmeedias endast pilti haiglavoodist, voolikud ja juhtmed küljes. Tema kopsud olevat üsna viletsas seisus. Kommentaariks kirjutas ta, et "tal pole nii palju aega, et seda koos laiskade inimestega raisata".

Pikalt mees aga haiglas ei püsinud. Olles ennast ise välja kirjutanud, ravis ta end kodus hapnikuga edasi. Sotsiaalmeedias oli Sinistra viimati aktiivne 13. detsembril. Kaks päeva hiljem suri ta hingamisprobleemide tagajärjel.

"Tänan kõiki toetuse eest. Ma taastun kodus, nagu see peakski käima. Ma tulen tagasi tuhat korda tugevamana," jäi tema viimaseks sissekandeks Facebookis.

Belgia meedia teatel oli Sinistra veendunud koroonaeitaja. Ta keeldus end vaktsineerimast ning isegi sõna "COVID-19" suhu võtmast. Ta uskus, et tema võrdlemisi noor iga ja hea füüsiline seisund kaitsevad teda kõikide koroonaviiruse sümptomite eest.

Viimase postituse Sinistra Instagrami kontol tegi tema naine, kes lükkas tagasi kuuldused, nagu oleks mees koroonasse surnud. "Ta ei lepiks kunagi, et seda, mis temaga juhtus, kasutataks hirmu külvamiseks ja vaktsiini peale surumiseks," ütles ta.
Jaga
Kommentaarid