Kalašnikovsiga sõlmiti aastane tööleping võimalusega seda aasta võrra pikendada. Lätlase juhendamisel alustab Vaprus ettevalmistusperioodi 3. jaanuaril.

"Hea meel on teatada, et meie klubi esindusmeeskonna uus peatreener on Dmitrijs Kalašnikovs. Eesti jalgpallis on tegemist tuttava nimega, keda iseloomustab kohanemisvõime ja tugev töödistsipliin, mis on toonud ka häid tulemusi. Vähem oluline pole ka tema enda kõrge motiveeritus Vapruse peatreeneriks saada," ütles Vapruse juhatuse liige Karl Palatu klubi kodulehel.

"Oleme viimase hooaja jooksul saanud palju õpetlikke kogemusi, mida Premium liiga tase treeneritelt, mängijatelt ja klubilt nõuab. Võtame need teadmised endaga eelmisest hooajast kaasa, lisame uue peatreeneri kogemused ja motivatsiooni ning pakume Eesti parimale publikule meeldejääva klubi 100. juubeliaasta hooaja."

Dmitrijs Kalašnikovs: "Mul on suur privileeg asuda juhtima Pärnu JK Vapruse klubi esindusmeeskonda. Klubi usk ja usaldus minusse annab topeltmotivatsiooni alustada tööd ning vajame kõigi klubiga seotud inimeste panust, et arendada meeskonda ja saavutada Premium liiga koht ka järgmiseks aastaks."

Viimased kolm hooaega juhendas Vaprus Taavi Midenbritt, kelle leping lõppes novembri lõpus.