Muuhulgas oli suur üllatus varuks Eesti ühel edukamal kergejõustiklasel Ksenija Baltal ja tema treenerist elukaaslasel Andrei Nazarovil. Kaugushüppajana tippu jõudnud Balta tõdes Tokyo olümpiamängude järel, et ta sooviks end proovile panna sprindidistantsidel, kuid nüüd ootab teda ees hoopis teistsugune väljakutse. Nimelt ootavad Balta ja Nazarov perekonna esiklast.

„Järgmine aasta saab meie jaoks olema põnev ja uudne. Meie perega on liitumas väike Nike'i fänn. Häid Jõule kõigile!” kirjutas Balta Instagramis.
Eesti tippsportlastest oli eilne päev väga eriline tennisistile Anett Kontaveidile. Nimelt tähistab ta 24. detsembril ka sünnipäeva. Maailma edetabelis seitsmendaks kerkinud Kontaveit sai eile 26-aastaseks.
Eelolevatel Pekingi olümpiamängudel Eesti suurimaks medalilootuseks olev freestyle-susataja Kelly Sildaru soovis oma jõulupostitusega kõigile häid jõule.
Laskesuusataja Regina Oja poseeris jõulupildil koos oma neljajalgse sõbraga.
Pekingi olümpiamängudel kõrgesse mängu sekkuda sooviv kiiruisutaja Marten Liiv saatis kõigile jõultervitusi Gran Canarialt, kus ta teeb kõvasti jalgrattatrenni.
Tokyo olümpiamängudel epeevehklemise naiskonnavõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Julia Beljajeva soovis kõigile maagilist jõuluaega.
Odaviske MM-hõbe Magnus Kirt võttis pühad vastu kodulinnas Tõrvas koos elukaaslase Laura Ikauniecega.
Tänavu maadluses Euroopa meistriks kroonitud ja MM-hõbeda võitnud Epp Mäe soovis kõile valgeid ja ilusaid jõule.
Rallisõitja Ott Tänaku kaardilugeja Martin Järveoja soovis kõigile häid jõule koos perekonnaga.