Võrkpalliliidu pressiteate vahendusel andis Tallinna Selveri peatreener Andres Toobal teada, et finaali soosik on jätkuvalt Bigbank ja kogu pinge on Tartu meeskonnal.

Alar Rikberg, kas oled pinges?

„Jah, aga mitte nendel põhjustel, et meie oleme favoriidid ja peame igal juhul võitma. Muretsen selle pärast, et pidin eelmisel nädalal igal päeval valmis mõeldud treeningkava muutma. Trennis osalenud mehi sai üles lugeda ühe või kahe käe sõrmede peal. See number kõikus nelja ja üheksa vahel. Terve nädal läks päästmise peale, trennide ainus mõte oli, et need mehed, kes olid füüsiliselt võimelised, saaksid liigutada,” kurtis Bigbank juhendaja Alar Rikberg esmaspäeva õhtul. „Positiivne pool on aga see, et täna oli trennis juba 14 meest, üks oli puudu. Mängisime treeningul mängu, mis polnud veel võrkpall, aga juba meenutas võrkpalli.”

Bigbanki meeskonnas liikus vähemalt kolm erinevat viirust, kahjuks on tuvastatud ka üks koroonaviiruse juhtum. „Üks põhikoosseisu mängija jääb koroonaviiruse tõttu finaalist eemale,” ütles Rikberg, kuid ei soovinud eile veel mängija nime avaldada.

Täiendatud 18.28. Koroonaviiruse tõttu jääb karikafinaalist eemale Alex Saaremaa. Haigus ei luba osaleda ka Hergo Hansmanil, tema puhul pole veel teada, kas tegu on koroonaviirusega. Võrkpalliliit otsustas testida kõiki homme mängivaid võrkpallureid. Kui kahe meeskonna peale tuleb kas või üks positiivne tulemus, jäetakse meeste finaal ära. Sama kehtib ka naiste kohta.

Bigbanki ja Selveri vahel pannakse TÜ spordihallis pall mängu homme kell 19, kolm tundi varem asuvad TÜ/Bigbank ja Audentes/Noortekoondis selgitama karikavõitjat naiste hulgas.