Harry Kane viis 13. minutil Tottenhami juhtima, kuid Diogo Jota viigistas 35. minutil seisu. 69. minutil viis Andrew Robertson omakorda külalised ette, aga viis minutit hiljem vormistas 2:2 lõppseisu Heung-min Son. Liverpool lõpetas kohtumise ka arvulises vähemuses, kui karmi vea eest teenis punase kaardi Andrew Robertson.

Tuline kohtumine pakkus mitu vastuolulist hetke, kui 20. minutil sõitis Kane jalad ees sisse Robertsonile, aga pääses olukorrast kollase kaardiga. Avapoolaja lõpus nõudis Liverpool ka penaltit, kui Emerson Royal kukutas karistusalas Jota, aga peakohtuniku Paul Tierney vile vaikis.

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp, kes kohtumise ajal ka kollase kaardi teenis, läks mängu järel Tierney'ga pahandama. "Mul ei ole peale sinu ühegi teise kohtunikuga probleeme. Sa pole kunagi jalgpalli mänginud!" kurjustas Klopp.

Londoni Chelsea ei suutnud võõrsil Wolverhamptoni vastu enamat 0:0 viigist.

Pühapäeval oli ainsana võidukas Manchester City, alistades võõrsil 4:0 Newcastle Unitedi. City eest said jala valgeks Ruben Dias, Joao Cancelo, Riyad Mahrez ja Raheem Sterling.

City kasvatas edu Liverpooli ees kolme punkti peale. Chelsea kaotab liidrile Cityle kuue silmaga.