Päev enne finišit oli võistluspaigas juba elevust päris palju näha. Spordikuurordi külastajad käisid Ratasepa abiliste käest ikka uurimas, kas homme on ikka finiš ja kas ta suudaks vajadusel ka 61 triatloni läbida. Vastus sellele küsimusele on ühene ja selge ehk Ratasepp paneb reedel katsumusele punkti. Juba laupäeva hommikul tuleb tal hakata asju pakkima, et saata auto laevaga Hispaania mandriosa poole teele.

Igapäevaselt täpselt samasugusel jalgratta- ja jooksuringil kilomeetrid läbivat Rataseppa saadavad rajal pidevalt tunnustavad aplausid. Veidike üle nelja kilomeetri pikkune jooksuring läheb mööda ka paarist rannarestoranist, kus inimesed mitmel puhul püsti tõusid ja mööduvale eestlasele aplodeerisid.

Jooksurajal tuli tunnustavaid aplause Ratasepa suunas regulaarselt. Eriti tihti oli neid kuulda rannapromenaadil, kus tervisesportlased talle pidevalt aplodeerisid. Praeguseks külastajatest maksimaalselt täitunud Playitase spordikuurort (mahutab 1000 külastajat) ongi sihtkoht (harrastus)sportlastele.

Katsumuse eelviimasel päeval kogunes finišit vaatama paarkümmend inimest, kuid reedeks oodatakse juba tunduvalt suuremaid rahvamasse.

Ratasepp peaks finišisse jõudma Eesti aja järgi umbes 20.00.