Ibrahimovic avalikustab raamatus ka oma üllatava seose USA ekspresidendi Donald Trumpiga.

Nimelt ostis jalgpallur aastaid tagasi Ülem-Manhattanil asuvasse luksuslikku Trumpi kortermajja investeerimiskorteri. Pärast Trumpi USA presidendiks saamist algasid aga hoone juures massilised protestid, mis sundivad kõiki elanikke välja kolima.

"Pidin oma korteri maha müüma, sest keegi ei tahtnud seda enam üürida. Kaotasin poole oma investeeringust. Varem või hiljem kompenseerib Trump mulle selle raha," ähvardab Ibrahimovic raamatus.

40-aastane Ibrahimovic räägib avameelselt ka sellest, et kardab jalgpallurikarjääri lõppu. Vutiäss tunneb hirmu, et ei suuda tulevikus leida uut tegevusala, mis pakuks jalgpalliga samaväärse koguse adrenaliini.

Rootsi vutikuulsus tunnistab ühtlasi, et pikendas oma lepingut AC Milaniga kuni 2022. aasta suveni enne, kui oli sellest oma naisele rääkinud.

"Ma tean, et olin isekas. Ma lihtsalt mõtlesin oma hirmule karjääri lõpetamise ees. Lükkasin selle hetke edasi, mis mind üha enam hirmutab," tunnistab Ibrahimovic.

Senist hooaja käiku vaadates tundub, et Ibrahimovicil ei maksa karjääri lõpu pärast veel muretseda, sest ta on endiselt heas väravahoos. Tänavu on ta löönud üheksa Serie A mänguga kokku kuus väravat.

Terve karjääri jooksul on Ibrahimovici arvel Euroopa tippliigades ja USA meistriliigas kokku 621 mängu ja 403 väravat.