Serbia klubil oli võiduga võimalus edasipääs alagrupist kindlustada. Serbia meistrivõistluste liider sai aga üllatuskaotuse.

Partizani üllatuskaotus pakkus Serbia meedias mõistagi palju kõneainet. Lisaks tulemusele keskendusid mitme erineva portaalid klubi võtmemängija Lazar Markovici vigastusele, kes kohtumises Floraga rangluu murdis. Kohaliku meedia teatel sai serblane siiski koos võistkonnaga kodumaale naasta.

Eriti teravalt võttis aga Partizani esituse kokku portaali Mozzart Sport ajakirjanik Aleksandar Joksic. "Häbi! Võid võita või kaotada, aga kui keegi ei austa mängu ning mängib aralt, siis tema väärib ka kriitikat," alustas Joksic kirjatükki. "Vihmases Tallinnas pääses ilm Partizani meeste naha vahele. Seda nii otseses kui kaudses mõttes. Nad naasevad Belgradi pea maas."

"Partizani mehed ei austanud mängu ning ei väärinudki paremat tulemust," jätkas ajakirjanik. "Siin puuduvad õigustused ja ideed. Neil oli palju probleeme mängu üles ehitamisega. See pidigi niimoodi lõppema. Nad ei väärinudki enamat. See on nagu lühike õudusjutt. Flora polnud kunagi UEFA sarjas alagrupis võitnud. Nad ootasid seda 31 aastat. Eesti klubi esimese ohvrina jääb igaveseks ajalukku just Partizani nimi."

"Mängijate suhtumine avapoolajal on alla igasuguse arvestuse. Mängijad peitsid end palli eest, midagi märkimisväärset ei toimunud," lisas Joksic. "Saša Zdjelar proovis veidi, Alejsandar MIljkovicil oli paar märkimisväärset hetke ning Queensy Menig tegi mõned kvaliteetsemad liigutused, aga üldiselt ei suutnud Superliiga (Serbia kõrgliiga - K.R.) ühtegi võimalust luua."