Alagrupiturniiri viies voor kujunes ajalooliseks päevaks Eesti jalgpalliajaloos, kui Flora suutis Lillekülas alistada Belgradi Partizani 1 : 0. Ainsa värava lõi Martin Miller, tabamusele tegi suurepärase eeltöö Markus Poom.

Tänu võidule hoidis Flora elus võimalusi alagrupist veel edasi pääseda. B-alagrupi hilisõhtuses teises kohtumises suutis mõnevõrra üllatuslikult avada võiduarve ka Küprose klubi Famagusta Anorthosis. Famagusta võistkond sai kodus tabeliliidrist Gentist jagu 1 : 0, värava lõi Lazaros Christodoulopoulos.

Kui Gentil on ainsana edasipääs kindlustatud, siis Flora ja Anorthosise võidud tähendavad, et teise koha peale käib viimases voorus põnev heitlus. Flora kohtub viimases voorus 9. detsembril Gentiga, samal ajal heitlevad ka Anorthosis ja Partizan.

Flora kindlustab teise koha, kui suudab võõrsil Genti alistada ja samal ajal saab Anorthosis jagu Partizanist. Sellisel juhul oleks mõlemal võistkonnal kaheksa punkti. Kuna omavahelised kohtumised on Floral ja Anorthosisel viigis, hakkab lugema üldine väravavahe. Floral on see hetkel ühe võrra parem (vastavalt -2 ja -3).

Partizanil on vaja alistada Anorthosis, et edasipääs kindlustada. Küprose klubi peab omakorda saama Serbia hiiust jagu ning lootma, et Gent alistab Flora.