Kuigi Hamilton tegi pühapäevasel põhisõidul vägeva tõusu ja saavutas eetapivõidu, ei jäänud Wolff nädalavahetusega rahule.

Mercedese boss ütles esmaspäeval Autospordile antud intervjuus, et sai Brasiilias "mitu lööki näkku".

"Kui otsused on meie vastu, siis ma vihastan ning kaitsen oma meeskonda ja sõitjaid, mis iganes juhtub. Olen alati olnud väga diplomaatiline selle suhtes, kuidas ma asju kommenteerin. Kuid diplomaatia sai täna otsa," rääkis Wolff.

Hamiltoni karistati Brasiilias kolmel korral: esmalt mootoriosade vahetuse tõttu viiekohalise karistusega, siis saadeti ta sprindietapiks reeglitele mittevastava tagatiiva tõttu stardirivi lõppu ja lõpuks sai ta karistada turvavöö avamise eest jahutusringil.

Wolff ütles, et talle valmistrab tuska, et Verstappenit ei karistatud samal ajal pühapäevasel võistlusel agressiivse manöövri eest, mille järel suruti Hamiltoni rajalt välja.

"Reeglid on reeglid ja kui neid järgitaks – see, mis mulle meeldib – poleks probleemi. Ma ei ole ägeda võidusõidu vastu, pigem vastupidi. Aga kui asi pole reeglites kinnitatud, ei või kedagi rajalt välja tõrjuda," ütles Wolff.

Hamiltoni eilne võit tähendab, et kolm etappi enne hooaja lõppu vähenes Verstappeni edu 14-le punktile.