Badosa (WTA 10.) jäi servimurdega 2:4 taha, kuid võitis kohtumise 6:4, 6:0.

"Olin tol hetkel rohkem ooteseisundis ja vaatasin, mis juhtub, ma ei tahtnud eksida. Mida rohkem sa nendes oludes endas kahtled, seda rohkem sa eksid," rääkis Badosa pressikonveretntsil.

"Ütlesin endale: "Okei, nüüd sa pead olema tema tasemel, agressiivne." Sest tema oli väga agressiivne. Tahtsin mängida nagu tema ja vaadata, kuhu see viib. See võib lõppeda hästi või halvasti. Ütlesin: "Nüüd sa pead muutuma, lõpeta tema vigade järgi ootamine ja mine ise peale." Seda ma ka tegin."

Badosa lisas, et kõrgmäestikutingimustes võib iga päev mäng erinevalt välja tulla. Temal juhtus täna olema hea päev. "Nendes oludes võid sa end ühel päeval tunda väga hästi, kuid teisel päeval kaotada palli üle kontrolli. Hetkel mängin ma väga hästi. Ma ei tea, mis järgmisena saab. Saan ainult öelda, et püüan endast ka edaspidi parima anda," sõnas hispaanlanna.
Paula Badosa

Sabalenka jutt jäi väga lühikeseks. Valgevenelanna saabus ajakirjanike ette juba viis minutit peale matši ning andis iga oma keharakuga märku, et pressikonverents on viimane koht, kus ta hetkel olla tahaks.

"Olen endas ja selles matšis väga pettunud. Loodetavasti suudan end uuesti kokku võtta ja järgmised mängud võita," ütles ta.

"Pärast enda servi kaotamist olin emotsionaalselt nagu hullumeelne. Ma ei suutnud seda peatada ja end mõtetega tagasi mängu juurde tuua."