Osapooled hakkavad koos üles ehitama korvpallimeeskonda, mille nimeks saab Rock Tartu Terminal, ning ülespoole pürgimist alustatakse Eesti madalamatest liigadest. Missugusest täpselt, see selgub juba Eesti korvpalliliidu otsustest.

„Terminali enda korvpallimeeskonnal on pikajaline ajalugu Eesti korvpallimaastikul ning lai madalamate liigade kogemus, samas Rock korvpalliklubil on meile sobiv ambitsioon ja plaan Tartu korvpalli arendamiseks. Väga oluline on ka Rocki lai suhe kogukonnaga, kellega loodame teha head koostööd,“ ütles Terminal Oil tegevjuht Raido Raudsepp.

"Meeskonna komplekteerimine alles algab ning selles osas suuri uudiseid hetkel veel rääkida ei ole, kuid koostööleppe osana soovib Terminal Oil pakkuda Rocki klubi liikmetele iga päev parimat kütusehinda, mis aitab kaasa Rocki liikmete kasvule ning loob soodsa pinnase suure fänniklubi tekkele," lisas Rock korvpalliklubi juhatuse liige Tanel Tein.

Tanel Tein lisas omaltpoolt, et see on alles algus Rocki koostöös uute ja põnevate partneritega ning varsti saab rääkida detailsemalt nii meeskonnast, kui ka uutest partneritest.