Everti sõnul on tänavuse turniiri tase ääretult ühtlane ja ühte soosikut on ülikeeruline välja tuua.

"Viska nimed mütsi sisse ja vali üks välja. Kui ma vaatan seda loosi ja millisel väljakul mängitakse, pakuksin ma Sabalenkat [võitjaks]. Aga kui tõsiselt rääkida, siis võib neist valida kelle iganes," lausus Evert.

Endine esireket lisas: "Kontaveit on viimasel ajal suurepärases vormis olnud, aga ma ei tea, kas ta võib olla väsinud. Ma panustaks lõpuks Swiateki peale."

Tasub märkida, et Everti kommentaar oli antud enne Anett Kontaveidi eilset avamängu, kus eestlanna alistas valitseva French Openi võitja Barbora Krejcikova kõigest 75 minutiga 6 : 3, 6 : 4.

Eelmisel nädalal oli Evert öelnud Kontaveidi kohta: "Ma pean end siin seljale patsutama, sest mulle on ta mäng alati meeldinud. Kolm aastat tagasi, kui ma esimest korda teda analüüsisin, imestasin ma: "Miks ta rohkem ei võida?" Ta silmad põlevad ning ta liigub nagu välk. Need kaks asja on tema mängu hoogustanud."

Kontaveit mängib teise kohtumise reede õhtul algusega kell 22 Karolina Pliškova (WTA 4.) vastu. Tšehhitar alistas avamängus hispaanlanna Garbine Muguruza (WTA 5.) 4 : 6, 6 : 2, 7 : 6 (6). Delfi TV näitab finaalturniiri mänge otseülekandes.