Kriisa mängis 29 minutit, mille jooksul viskas isiklikku tippmarki tähistavad 17 punkti. Lisaks jäi tema arvele viis resultatiivset söötu ja kaks lauapalli. Lisaks meelitas Kriisa vastastelt välja mitmeid ründevigu.

Kohtumise järel kiitis Kriisat ka Arizona Wildcatsi peatreener Tommy Lloyd. „Arvan, et Kerr mängis suurepäraselt,” kiitis Lloyd mängujärgsel pressikonverentsil. „Olen teda kogu aeg usaldanud. Arvan, et tal tuleb suurepärane hooaeg.”

Lloydi käest uuriti ka, et millist tegevmängijat Kriisa talle meenutab. Arizona peatreener tõi välja kaks nime. „Lihtne oleks öelda, et ta meenutab T. J. McConnellit ja Kevin Pangost. Tal (Kriisal) on T. J. julgus ning Pangose vise. Nad on väga tugevad ning sitked mängijad. Loodan, et ta areneb ning jõuab nende mängijate tasemeni. Usun, et ta on sellele lähedal. ”

McConnell on endine Arizona mängija, kes pallib nüüd NBA-s Indiana Pacersis. 29-aastane McConnell mängib NBA-s seitsmendat hooaega. McConnell on sel hooajal visanud keskmiselt 9,1 punkti, võtnud 3,4 lauapalli ning jaganud 5,1 resultatiivset söötu.

28-aastane Pangos liitus tänavuseks hooajaks NBA klubi Cleveland Cavaliersiga. Enne seda tegi Pangos suurepärase karjääri Euroliigas. Kui eelmisel hooajal esindas Pangos Peterburi Zeniti, siis eelnevalt tegi ta tegusid Kaunase Žalgirises ja FC Barcelonas. Hooajal 2017/18 tegi Pangos suurepärase hooaja ning paljuski just tänu suurepärastele esitustele jõudis Žalgiris Euroliiga finaalturniirile.