Mehhikos võttis võidu Verstappen, kes asus sõitu juhtima esimeses kurvis - ta kiirendas pikal stardisirgel enne paremkurvi end Bottase kõrvale, pidurdas hiljem ja möödus mõlemast Mercedese sõitjast.

Hamilton kurtis võistluse järel, et liidrikohalt startinud Bottas jättis Verstappenile liiga palju ruumi. "Ma katsin enda rajapoole ära, veendudes, et keegi minu juurest mööda ei pääse. Arvasin, et Valtteri teeb sama, aga ta jättis Maxile ukse lahti. Max sai kurvis pidurdades hiilgavalt hakkama ja kuna ma olin raja räpasemal osal, ei olnud mul tema vastu lootustki," sõnas valitsev maailmameister.

Sama meelt oli tiimijuht Woilff, kes ütles: "Nii ei saa juhtuda! Meil oli kaks autot esireas, kuid lasime Verstappeni juba esimeses kurvis juhtima."

Verstappeni arvates ajavad Mercedese mehed rumalat juttu. "Alati tuleb jätta ruumi teisele autole, muidu oleks ta [Bottas] karistada saanud. Ma ei saa eriti aru, millest Toto räägib. Valtterit on tõesti lihtne süüdistada, kuid minu arvates on see pisut põlastusväärne," sõnas MM-sarja liider Hollandi väljaandele Telegraaf.

Pühapäevane võit kasvatas Verstappeni edu Hamiltoni ees 19 punktile. Sõita jääb veel neli etappi.