Atalanta esimese tabamuse autoriks oli Josip Iličic 12. minutil. Avapoolaja esimesel üleminutil suutis Ronaldo aga seisu viigistada. 58. minutil viis Duvan Zapata Atalanta taaskord juhtima, kuid Ronaldo oli täpne ka teise poolaja esimesel üleminutil.

"Me jätkasime võitlemist, näitasime iseloomu. Me oleme heas füüsilises vormis ja suutsime sama, mida Old Traffordil," sõnas BeIn Sporti vahendusel Unitedi peatreener Ole Gunnar Solskjaer. "Saime väga tähtsa punkti kätte."

"Ronaldo on uskumatu. Kui on kedagi, kellele võiks viimasel minutil palli anda, siis on see tema," tunnustas Solskjaer hoolealust. "Ta on parim väravakütt. Mul on seda raske öelda, sest nende kahe väravaga läks ta Unitedis minust mööda, aga hästi tehtud!"

Nimelt on Ronaldo löönud nüüdseks Unitedi särgis kõikide sarjade peale 127 väravat. Solskjaeri saldoks Manchesteri meeskonnas jäi 126 tabamust.

"Ronaldo viimane värav see oli nagu Michael Jordani hetk, kus ta lisaajal tiitli võidab," võrdles Solskjaer Ronaldot legendaarse korvpalluriga. "Mitte keegi ei saa kahelda meie mängijate suhtumises ja iseloomus. Nad ei anna kunagi alla. Vahel mängime paremini kui täna, aga nii kaua, kuni näen õiget suhtumist, tuleb ka kvaliteet."