"See oli meile kolmas välismäng järjest, tahtsime võidelda, kuid ei õnnestunud. Ma ei oskagi öelda üht põhjust, oli palju faktoreid," rääkis ta. "Meil on raske periood. Ainsal võidukal veerandajal suutsime visata vaid kümme punkti. Viskasime kogu kohtumise kehvasti, nii vabaviskeid, kolmeseid kui ka kaheseid."

CSKA jaoks oli tegemist kokku kolmanda järjestikuse kaotusega - eelmisel nädalal oli Euroliiga mängudes Prantsusmaal alla jäädud Villeurbanne'i ASVELile ja 22-punktilise edu mahamängimise järel Monacole.

"Kordan, see on raske periood, palju on vaja parandada, et paremaks saada. Oleme rasketes olukordades ka varem olnud. Teame, et fännid usuvad meisse, aga tahan neile meenutada, et alles seitse päeva tagasi suutis seesama meeskond ilma vigastatud mängijateta võita kaks tähtsat kohtumist järjest, Crvena Zvezda ja eriti Olympiacose vastu. Olime siis paremad nii kaitses kui ka rünnakul. Usume endiselt sellesse, mida teeme. Kordan, raske on välja tuua üht probleemi. Me kõik, mängijad ja treenerid, peame vastu võtma kriitika ja keskenduma tööle, et meie fännidel ja töötajatel tuleks paremad päevad."

CSKA on VTB-liiga ajaloos vaid korra visanud ühes mängus vähem punkte kui täna Saku Suurhallis - 2013. aasta mais, kui veerandfinaali kolmandas mängus kaotati Samaarale 49:50. Alla 60-punktise skoori juurde oli lisaks jäädud varem veel kaks korda sama aasta juunis toimunud finaalis Krasnodari Lokomotivi vastu, kui kolmas mäng kaotati 58:69 ja neljas võideti 59:54. Toona juhendas meeskonda Ettore Messina.