Flora ja Partizani kohtumine algab praeguse seisuga kell 22.00 ehk mäng saaks seega läbi napilt enne südaööd. Eurosarjade mängude algusajad on paika pandud Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA poolt ehk klubi neid omaalgatuslikult muuta ei saa.

„Oleme alustanud suhtlemist UEFA-ga, et proovida tõsta kohtumise algusaega varasemaks,” sõnas Delfi Spordile Flora pressiesindaja Rünno Mahl.

Reeglina on UEFA oma tegutsemises üsna jäik ja erandeid tehakse harva. Samas tõsteti enne alagruimängude algust Flora ja Famagusta Anorthosise neljanda vooru matši algusaeg 17.30 peale.

„Kui UEFA-lt tuleb eitav vastus, siis taotleme riigilt eriluba,” rääkis Mahl, mis on sellisel juhul Flora järgmine samm.

Praeguses seisus loodetaksegi, et UEFA või valitsus teeb neile erandi. Kui mõlemalt poolt peaks aga eitav vastus tulema, siis on ilmselt veel paar võimalust, kuidas mäng ära pidada. Ilmselt võib võimalik olla kohtumise toimumine suletud uste taga. Kõige viimaseks variandiks oleks tõenäoliselt matši pidamine neutraalsel väljakul. Mäletatavasti läks niimoodi kevadel Eesti – Tšehhi jalgpallikoondiste MM-valikkohtumisega, mis toimus lõpuks Poolas.

Floral on Konverentsiliigas seni peetud üks kodukohtumine, kui avavoorus võõrustati Genti. Nüüd ongi jäänud veel mängud Anorthosise ja Partizaniga. Nagu eelnevalt mainitud, siis Anorthosisega peetava matši algusaeg probleeme ei tekita.

UEFA kasutab Konverentsiliigas kolme mängude algusaega. Lisaks 17.30 ja 22.00 algavad osad kohtumised ka Eesti aja järgi 19.45. Antud kellaaeg sobiks hästi ka Florale, kuna sellisel juhul oleks kohtumine enne 23.00 läbi.