Enne tänast kohtumist olid Anadolu Efes ja Panathinaikos ühe võidu ja nelja kaotusega tabelis ühel pulgal, aga Kreeka klubi ei jätnud vastastele mingit võimalust. Sisuliselt tehti mäng ära juba esimese poolajaga, mis võideti 52:35.

Teise poolaja alguses sai Anadolu Efesi peatreener Ergin Ataman teise tehnilise vea ja saadeti väljaku äärest minema. Istanbuli klubi mängis taas ilma vigastatud Vasilije Micicita, kes valiti mullu Euroliiga kõige väärtuslikumaks mängijaks.

Panathinaikose poolelt oli suurepärane viskeõhtu ameeriklasest tagamehel Daryl Maconil, kes tabas 12 kolmepunktiviskest üheksa. Ta viskas 34 punkti, võttis neli lauapalli ja andis kolm korvisöötu.

Nemanja Nedovici arvele jäi 17 punkti, Georgios Papagiannis viskas 12 punkti, võttis 10 lauapalli ja pani kolm blokki. Anadolu Efesi resultatiivseim oli Rodrigue Beaubois 16 punktiga.

Moskva CSKA pidas võõrsil tasavägise heitluse Villeurbanne'i ASVEL-iga, lõpuks võitis mängu tulemusega 70:68 ASVEL. Mõlemal on nüüd neli võitu ja kaks kaotust.

12 sekundit enne kohtumise lõppu otsustava kahepunktiviske tabanud Elie Okobo kogus ASVEL-i resultatiivseimana 14 punkti, Youssoupha Fall lisas 12 punkti ja 10 lauapalli. CSKA mängijatest viskasid Daniel Hackett 16 ja Johannes Voigtmann 13 punkti.

Nelja kaotuse kõrvale sai teise võidu Kaasani Unics, kodusaalis alistati Vitoria Baskonia 83:69.

Unicsi kasuks viskasid John Brown ja Andrei Vorontsevitš 14 punkti, endiselt ilma vigastusest taastuva Sander Raiesteta mänginud Baskonia kasuks viskas Wade Baldwin 23 punkti.

Viienda võidu võtnud Madridi Real oli võõrsil 75:68 üle Peterburi Zenitist. Reali resultatiivseim oli 15 punkti ja kuue korvisööduga Thomas Heurtel, Walter Tavares lisas 14 punkti. Zeniti poolelt vastas Billy Baron 14 punktiga.

Tabeliseis: