„Maksame ja seejärel vaidlustame,” sõnas Kajari, et nad jätkavad ikkagi omapoolset võitlust, ning lõpetas telefonikõne.

Sparta spordiklubi ei ole seni külastajate koroonapasse kontrollinud ning Kajari ei soovinud täpsustada, kas seda edaspidi tehakse. „Enam ei taha sellest rääkida,” sõnas Kajari ning lõpetas kõne teistkordselt.

Kui teha aga anonüümne kontrollkõne Sparta spordiklubi infotelefonile, siis sealt tõdetakse, et spordiklubisse pääsemiseks ei ole koroonapass vajalik. Sama on Delfi Spordile kinnitanud ka sel nädalal Spartat külastanud kliendid.

Piirangud, mis kohustavad meelelahutusasutusi, söögikohti ja spordiklubisid oma külastajatelt koroonatõendit kontrollima, hakkasid kehtima augusti lõpus.

Esmaspäevast ei arvestata Eestis koroonatõendina enam negatiivset testi, vaja on kas vaktsineerimise või läbipõdemise tõendit.

Terviseameti kommunikatsioonijuht Imre Kaas tõdes omakorda Delfi Spordile, et Sparta olukord on neil täna-homme arutluse all. Kui olukord ei parane, siis võib minna käiku ka kõige rangem karistus ehk spordisaali sulgemine.

„Sunniraha võib määrata korduvalt. Kui korduvad sunniraha määramised tulemust ei too, siis sulgemine on viimane meede. Meie eesmärgiks on seaduserikkumise lõpetamine ja reeglite täitmine,” sõnas Kaas.

„Täna-homme on Sparta spordiklubi meie menetlejatel teemana laual. Seal tuleb otsustada, kas määrata sunniraha või rakendada mõnda muud meedet. Võimalusi on tegelikult mitmeid,” lisas Kaas. „Anname tehtud otsusest kindlasti teada.”

Jaga
Kommentaarid