Žalgiris alustas sel korral bravuurikalt ning avaveerand võideti 24:13, poolajaks oli Leedu suurklubi eduseis 39:27. Teisel poolajal külaliste mäng aga paranes ning lõpusekundite heitluses suutis Bayern eduseisu hoida.

Neli sekundit enne lõppu tabas Vladimir Lucic Bayerni poolel kahest vabaviskest ühe. Žalgirise ridades sai Edgaras Ulanovas seejärel veel kaugviset proovida, kuid edutult.

Võitjatele tõid Lucic 17, Deshaun Thomas 15 ja Darrun Hilliard 14 punkti. Žalgirise edukamad olid Lukas Lekavicius 17, Josh Nebo 12 ning Mantas Kalnietis ja Niels Giffey 11 punktiga.

Kui Žalgiris on sel hooajal Euroliigas kaotanud kõik viis kohtumist, siis Bayern teenis nelja kaotuse kõrvale esimese võidu.

Neljapäevases esimeses kohtumises teenis võidu tiitlikaitsja Istanbuli Anadolu Efes, kes alistas koduväljakul 71:68 Kaasani Unicsi. Tiitlikaitsja jaoks oli see hooaja esimeseks võiduks, neli esimest kohtumist olid nad kaotanud. Võitjate resultatiivsemad olid Rodrigue Beaubois ja Elijah Bryant 14 punktiga.

Võidurõõmu tundis ka Tel Avivi Maccabi, kes alistas koduväljakul 77:73 Ateena Panathinaikose. Võitjatele tõid James Nunnally 18 ja Scottie Wilbekin 16 punkti, kaotajate parim oli Daryl Macon juunior 17 punktiga.

Maccabil on tabelis kolm võitu ja kaks kaotust. Panathinaikosel on kirjas üks võit ja neli kaotust.
Viie vooru järel jätkab täiseduga Milano Armani, kes alistas neljapäeva õhtul 73:72 Villeurbanne’i Asveli.
Napi võidu teenis ka Madridi Real, kui koduväljakul mängiti 70:69 üle Istanbuli Fenerbahce.

Neljapäevaste mängude tulemused:

Istanbuli anadolu Efes – Kaasani Unics 71:68
Kaunase Žalgiris – Müncheni Bayern 73:75
Tel Avivi Maccabi – Ateena Panathinaikos 77:73
Milano AX Armani Exchange – Villeurbanne’i Asvel 73:72
Madridi Real Istanbuli Fenerbahce 70:69