33-aastane McGregor reisis koos perega möödunud nädalal Itaaliasse, et Vatikanis ristitaks pere noorim laps Rian. Möödunud laupäeva õhtul käis McGregor aga Roomas ööklubis pidutsemas, kus ta väidetavalt muutus vägivaldseks.

Pühapäeval postitas itaalia DJ Francesco Facchineti Instagrami story'sse videod, kus ta süüdistas McGregorit ründamises. "Ma ei ole kindel, millal postitan selle, aga täna öösel kell pool 3 öösel Conor McGregor ründas mind. See sama kuulus Conor McGregor lõi mind rusikaga näkku nii, et mu huuled on lõhki," vahendas Daily Mail itaallase sõnu. "Ta murdis mu nina ja veri oli igal pool."

"Conor ründas mind kümne tunnistaja ees," jätkas Fachhineti, kel Instagrami üle miljoni jälgija. "Ta ründas mind tühjast kohast. Me olime olnud üle kahe tunni koos ning meil oli lõbus."

"Õnneks on minuga nüüd kõik korras, aga ta on tõeliselt vägivaldne ja ohtlik mees. Ta lõi mind mitte millegi eest," sõnas DJ. "See lööks oleks võinud tabada minu abikaasat, meie sõbrannasid ja sõpru. Kõik oleks võinud hoopis hullemini lõppeda."

Daily Mail võttis ühendust McGregori esindajatega, kes pole veel väljaande kommentaaripalvele vastanud. Tavapäraselt sotsiaalmeedias aktiivselt tegutsev McGregor pole sedapuhku ka sotsiaalmeedia kanalitel veel süüdistusi kommenteerinud.