15,2-kilomeetrisel ringil peetud 106,4-kilomeetrise võistluse võitis prantslane Emile Brenans (Bourg-en-Bresse Ain Cyclisme; 2:29.17). Kiskonen sai võitjaga sama aja. Kolmandaks sprintis end sekundilise kaotusega prantslane Ronan Racault (Guidon Chalettois), vahendas Eesti Jalgratturite Liit.

“Ringi tegi raskeks kaks tõusu. Mõlemad olid umbes üks kilomeeter pikad, üks laugem ja teine järsem,” kirjeldas Kiskonen. “Kuna startijaid oli ainult umbes 50, olin kindel, et nende tõusude peal punt kas laguneb ära või sõidame väiksema pundiga eest ära. Terve sõit toimus literdamine, aga ühtegi ohtlikku atrõõvi ei tekkinud, kuni 30 kilomeetrit enne lõppu sõitsime kümnekesi eest ära ja kõik tugevamad sõitjad olid sees.”

“Tegime ilusti tööd kuni viimase tõusuni. Viimasel tõusul toimunud rünnakutega lagunes meie kümnene grupp viieseks. Sealt jäi viis kilomeetrit lõpuni. Selle jooksul enam keegi koostööd ei tahtnud teha ja hakati üks teise järgi ründama,” jätkas Kiskonen. “Kaks kilomeetrit enne lõppu sain ühe sõitjaga kahekesi eest ära sõita. Minu kahjuks olin ma nendest tõusudest ja ründamisest nii ära väsinud, et sain mägironija käest finiši pähe. Tegelikult on hea meel hooaeg lõpetada heade tulemustega.”

Sel hooajal on Kiskonenil jäänud veel üks võistlus, kui järgmisel pühapäeval asub eestlane starti Prantsusmaa maanteekalendri viimasel võistlusel Paris- Mantes (UCI 1.2).