Leedu koondise etteastet koduseinte vahel peetud MMil ei saa nimetada just erakordseks, kuid see polnud ka läbikukkumine. Vaevalt et keegi oleks tõsimeeli oodanud tõelise sensatsiooni korraldamist võõrustajatelt, kelle jaoks MM kujunes esimeseks tõsiseks rahvusvaheliseks võistluseks läbi ajaloo. Jah, teatud olukordades oli leedukatel võimalus grupist edasipääsemise eest võidelda, kuid võtmemomentidel jäi neil kogemusest puudu. Iseäranis oleks võõrustajad saanud punkte püüda avamängus Venezuela vastu, kuid kohtumise lõpus lasid nad vastastel otsustava värava sisse lüüa. Lisaks mängis Leedu väga väärikalt tulevase poolfinalisti – Kasahstani vastu, säilitades kuni teise poolaja keskpaigani väärikat seisu 0 : 1, ent lõppkokkuvõttes alistus tulemusega 0 : 3.

Ilmselge, et Jevgeni Rõvkini meeskonna ühine teekond on lõpule jõudnud ja nüüd algab uus peatükk nii Leedu koondise kui ka spetsialisti enda elus, kes jättis mängijate ja fännidega oma Facebooki lehel liigutavalt hüvasti: „Minu leping Leedu Jalgpalliliiduga on lõppenud. Tegemist oli ainulaadse projektiga. Ülesandeks oli mitte üksnes täiesti uue meeskonna loomine, vaid ka selle vastavusse viimine MMi kõrgtasemega. Ja kui isegi suuri võite ei oleks olnud, võin kindlustundega öelda, et Leedus on olemas hea saalijalgpallimeeskond, mis on võimeline kasvama ja arenema. Isegi vaatamata saalijalgpalli mitteprofessionaalsele tasemele. Tahan tänada kõiki mängijaid, kellega olen selle aja jooksul töötanud. Olete välja teeninud suure austuse, sest väga keeruline on ühildada professionaalset ettevalmistust spordis ja põhitööd! Tahan tänada meie treenerite koosseisu. Tegemist on kõrgtasemel spetsialistidega, kes väärivad samuti oma töö eest kõrgeimat hinnet! Tahan tänada Leedu Jalgpalliliitu usalduse eest ja võimaluse eest olla osa sellest suurepärasest meeskonnast – Leedu rahvuskoondisest! Suur tänu kõigile, kes toetasid sellel keerulisel perioodil, ja neile, kes seda ei teinud. Kõik see motiveeris edasi liikuma. Ma tean, et mul on Leedus sõpru! Olen uuteks väljakutseteks valmis! Aitäh, Leedu! Soovin edu! Kohtumiseni!“

Leedu Jalgpalliliit pole veel avaldanud, kes võiks Rõvkini mantlipärijaks saada ja millised eesmärgid tema ette seatakse. Lõppkokkuvõttes on Leedu koondisel nüüd olemas tugev vundament, millele rajada tugevat Euroopa meeskonda. Loodame, et nii saab see ka olema.