Kaotuse järel kurtis Wilder, et Fury poksikindad olid kummalised ning ilmselt ei vastanud reeglitele. Ühtegi viidet sellele aga ei leitud. Seekordse matši eel on Wilder hakanud taas Fury kinnaste üle kurtma.

Nii Fury’l kui ka Wilderil on matšiks neli paari kindaid, millest üks paar lõigati ekspertide poolt lahti, et olukorda täpsemalt uurida.

„Meil oli kinnastega väike intsident. Ma rääkisin ekspertidele avamatšist ja kummalistest asjadest, mis seal aset leidsid. Tema kindad väändusid väga kummaliselt. Näitasin ekspertidele antud olukordadest ka videolõike,” rääkis Wilder väljaandele 78SportsTV.

Ekspertide hinnangul oli Fury kinnastega kõik korras, kuid Wilderi sõnul pole nö ekspertidel piisavalt kogemusi, kuna nad pole ise sarnasel tasemel poksinud. „Nad võivad kindaid pooleks lõigata, kuid nad ei saa ikkagi aru, mis tegelikult toimub,” lisas Wilder.

Fury kinnastes on pehmendusena kasutatud hobuste karva ning Wilderi meelest ei vasta selline asi reeglitele. „Arvasime, et hobuste karva kasutamine ei ole õiget, kuid eksperdid leidsid, et kõik on korras,” lisas Wilder veel. „Minu argument oli, et Fury kinnastes ei ole piisavalt pehmendust. Ekspertide arvates teeb hobuste karv pehmenduse puuduse tasa.”