Võistluse võitis leedulanna Katazina Sosna (4:35.37), edestades finišis lähimaid jälitajaid ligi viie minutiga. Teise koha sai Lejla Tanovic (4:40.27) ja kolmanda Costanza Fasolis (4:47.00). Steinburg jõudis 83-kilomeetrisel võistlusel finišisse ajaga 4:47.20 ning pälvis neljanda koha.

„Starti anti seekord koos meestega, mis tähendas alguses ikka korralikku lahinguvälja,“ ütles Steinburg, kes stardialasse sisenedes kaotas kogemata ühe läätse ning otsustas seejärel teise ka ära võtta. „Peale kuuendat kilomeetrit läks veidi rahulikumaks ja sattusin ühe prantslannaga koos sõitma. Umbes 20. kilomeetril tundsin ühel laskumisel, et pidur ei toimi enam nii nagu peaks, sest piduriklotsid olid täiesti otsas. Järgmisel 60 kilomeetril tuli seega ainult tagumise piduriga hakkama saada.“

„Kuna tõusudel oli enesetunne päris hea, siis hakkasin muudkui mehi püüdma ja prantslanna jäi maha. Liikusin omas tempos ja neljandas toidupunktis öeldi vaheks kolmanda naisega 1.30. Järgmises punktis oli vahe kahanenud minutini ja see andis motivatsiooni juurde. Kahjuks tuli finiš seekord minu jaoks liiga vara vastu,“ lisas Steinburg. „Jäin tulemusega siiski peale kerget pettumust MM-il rahule. Sain hooaja lõpetatud suhteliselt positiivse noodiga.“

Meeste seas teenis võidu maailmameister Andreas Seewald (3:48.28). Peeter Pruus seekord tehnilise probleemi tõttu finišisse ei jõudnud.

„Maailmameister hoidis tugevat tempot peal ja 50. kilomeetril pani üksi minema,“ ütles Pruus. „Kui 60 kilomeetrit enne finišit rünnati, siis läks mul üpris raskeks, kuid suutsin sileda osa peal kahele eesolevale järgi jõuda. Ühel kivisel tõusul tegi minu ees sõitev mees vea ja sain mööda. Ees olid vaid veel maailmameister ja Itaalia meister. Üritasin neile sappa saada, kuid laskumisel suutsin tagajooksu katki sõita. Jalutasin kolm kilomeetrit allamäge tehnilisse punkti ja katkestasin."

Pühapäeval teeb Pruus kaasa 48-kilomeetrisel võistlusel Roc Classic.