Laupäeval, 9. oktoobril kell 18:00 lähevad tallinlased Sõle Spordikeskuses vastamisi Helsinki IFK ning pühapäeval, 10. oktoobril kell 15:00 samas kohas Helsinki Dickeniga. Helsinki IFK koosseisust leiab Tapalt pärit mängumehe Martin Adamsoni ning Dickenit esindavad Eesti koondise joonemängija Armi Pärt ning abitreener Valdar Noodla.

“Me alustame nädala pärast eurohooaega võõrsil Vilniuse Sviesa vastu ning Soome liiga mängud on hea tuleproov. Saame esimest korda sel hooajal ametlikes mängudes mängida koosseisuga, kus kõik mängijad peale vigastatud ukrainlasest mängujuhi Vitali Horovyi on praeguse seisuga olemas. Kindlasti tahame anda kõvad lahingud soomlastele. Samas peame arvestama, et pühapäevases mängus on istub meil eelmise päeva kohtumisest väsimus sees, kuid Dicken tuleb puhanud jalgadega”, lausus HC Tallinna taanlasest peatreener Bo Oestergaard.

Vaid Soome meistriliiga põhiturniiril osalev ning ainsa meeskonnana tihti kahel järjestikusel päeval mängiv HC Tallinn on sel hooajal saanud võidu Siuntio IF üle, kuid kaotanud nii Karjaa BK-46, Riihimäki Cocksi, Kaunianeni GrIFK kui ka Turu AIFK vastu.

Kaheksa võistkonna osavõtul toimuvat Soome meeste meistriliigat juhib täisedu ehk kaheksa punktiga valitsev meister Riihimäki Cocks, kes on mänginud neli mängu. Tallinna pühapäevane vastane Dicken hoiab 6 punktiga teist kohta, ainus kaotus septembrist Cocksile. Tallinna laupäevane vastane Helsinki IFK pole punktiarvet veel avanud ning on alla jäänud nii Dickeni, BK-46 kui ka Turu AIFK meeskondadele.