Getulio akvokaat Robert Sarv andis istungi eel Delfile videointervjuu. "Tõenditest on alati vara rääkida enne eelistungit. Käime saalis ära ja siis näeme, mis selle kohta arvata saab. Aga meil on kindlasti omajagu tõendeid, mis kinnitavad, et tema (Trisna toim) tõlgendus ei pruukinud olla kõige õiglasem," sõnas Sarv.

Trisna advokaat Oliver Nääs ütles, et vastaspoole süüdistustel pole mingit alust. "Need etteheited ei ole põhjendatud. Mia ei ole valeandmeid avaldanud ja me kavatseme kohtus seda ka tõendada. Olen võidus üpris kindel," sõnas Nääs Delfile.

Oliver Nääsi videointervjuu:

Eesti jalgpalliliit ja hiljem ka rahvusvaheline jalgpalliliit (FIFA) määrasid Getuliole tähtajatu jalgpallis tegutsemise keelu pärast seda, kui Trisna avalikustas, et treener Getulio kuritarvitas teda 14-aastasena. Brasiillase kinnitusel toimus tema seksuaalsuhe noore jalgpalluriga vastastikusel kokkuleppel.

Põhja ringkonnaprokuratuur on esitanud endisele Nõmme Kalju jalgpallitreenerile Getuliole kahtlustuse alaealise vastu toimepandud seksuaalkuriteos.