"Olen veidi kurb, sest usun, et väärisime võitu. Võib öelda, et meil oli halba õnne, kaotasime pisidetailide tõttu," sõnas Daily Maili vahendusel Reali loots Carlo Ancelotti, kelle hoolealused tegid 30 pealelööki Šeriffi nelja vastu. "Nad lõid värava kiirrünnakust ja audi sisseviskest. Me tegime palju pealelööke, aga vahel jätab õnn sind sellistes mängudes maha. Vastate jaoks läks kõik hästi, meie jaoks kõik valesti."

"Nende väravavaht tegi palju tõrjeid. Neid tuleb õnnitleda kahe värava löömise eest," lisas Reali poolkaitsja Casemiro. "Me kontrollisime mängu, lõime olukordi, aga nemad skoorisid tõelise imevärava," viitas ta Luksemburgi mängija Sebastien Thilli võiduväravale.

"Oleme kõik tänase üle õnnelikud. Tegime suurepärase mängu," rääkis Thill, kes 89. minutil palli trahvikasti lähistelt otse õhust ristnurka virutas. "Usun, et see värav oli minu karjääri üks kõige ilusamaid ja ka tähtsamaid."

"Oleme keerulises grupis. Peame hoidma jalad maas ja võtma ühe mängu korraga," lisas Thill D-alagrupi kohta, mida Šeriff üllatuslikult juhib.

Esimese Moldova klubina meistrite liiga põhiturniiril mängiv Šeriff jätkab D-grupis täiseduga, olles avavoorus alistanud Donetski Šahtari 2 : 0. Realil on koos kolm, Milano Interil ja Šahtaril üks punkti.