121,40 km pika ühisstardiga sõidu võitis norralane Per Strand Hagenes ajaga 2:43.48. Hõbeda pälvinud prantslane Romain Gregoire kaotas talle 19 sekundiga. 18-aastane Mihkels lõpetas kahele esimesele järgnenud grupis, kaotades võitjale 24 sekundiga. Grupifinišis suutis aga just Mihkels konkurendid alistada.

Ka Romet Pajur ning Frank Aron Ragilo lõpetasid Mihkelsiga samas grupis, saades vastavalt 11. ja 21. koha. Aaron Aus teenis 52. koha (+8.26), Lauri Tamm oli sama ajaga 58.

„Teadsin, et see rada istub mulle päris hästi, aga olin ka suhteliselt kindel, et norrakas ja prantslane, kes siin vastavalt esimene ja teine olid, on väga tugevad ja nii ka oli. Nad sõitsid enne lõppu viiekesi minema, aga ees toimus kukkumine, mille läbi kolm venda saadi kätte ja nad jäid kahekesi ette. Ma siis seda muidugi ei teadnud ja tegin oma finišit, mis tuli päris hästi välja. Võitsin päris lihtsalt. Seda, et see sprint oli kolmanda koha peale kuulsin alles hiljem. Ma olen medali üle väga õnnelik," ütles Mihkels.
Viimati teenis eestlane maanteeratturite maailmameistrivõistlustel medali 1997. aastal, kui pronksi sai kaela meesjuunioride grupisõidus Margus Salumets.

Reedel peetakse ka U23 vanuseklassi 161,1 km pikkune ühisstardist sõit. Eestit esindavad Rait Ärm, Gleb Karpenko, Joonas Kurits ning Artjom Mirzojev.