Kontaveit alustas mängu suurepäraselt ja pääses avasetis kahe murde järel juba 5:1 juhtima. Seejärel jättis eestlanna oma servigeimides kaks settpalli kasutamata ning Bencic vastas kahe murdega, vähendades kaotusnumbrid 4:5-le. Kümnendas geimis pääses aga Kontaveit vastase pallingul 40:0 ette ja realiseeris kohe esimese settpalli. Avasett meie esinumbrile 6:4.

Teise seti alustuseks murdis Bencic Kontaveidi pallingu, ent eestlanna suutis kohe samaga vastata. Järgmise murde tegi eestlanna kuuendas geimis ning juhtis seejärel oma servi hoidmise järel 5:2. Šveitslanna suutis oma pallingugeimi veel võita, kuid Kontaveit pani järgmise geimiga mängule võiduka punkti.

Eesti esireket lõi tund ja 15 minutit kestnud mängus viis ässa, tegi kolm topeltviga ja suutis kaheksast murdepallist realiseerida viis. Bencic, kes võitis esimeselt servilt vaid 52% punktidest (Kontaveit 74%), jõudis nelja murdepallini, millest kasutas ära kolm.

Statistika:

Kontaveit kohtub poolfinaalis tšehhitar Petra Kvitovaga (WTA 10.), kes alistas täna šveitslanna Jil Teichmanni (WTA 42.) 6:4, 6:4.

Teise finalisti selgitavad Iga Swiatek (WTA 6.) ja Maria Sakkari (WTA 12.). Swiatek alistas veerandfinaalis Jelena Rõbakina 7:6 (5), 6:2 ja Sakkari mängis üle Tereza Martincova 7:5, 6:3.

Mäng täispikkuses: