24-aastane venelane teenib seega aastapalka 9 miljonit dollarit, olles seejuures tänaseks NHL-is pidanud vaid 55 kohtumist. Minnesotas pole niisugust palka veel ükski mängija kunagi näinud. Vaid viis meest kogu NHL-i peale on sama vanalt või nooremalt rohkem teeninud. Kõikide NHL-i ründajate peale on see suuruselt 18. aastapalk.

Kaprizov viskas eelmisel hooajal kollanokana 55 mängust 27 väravat ja kogus 51 resultatiivsuspunkti, teenides oma esitustega ka parima uustulnuka tiitli.

ESPN kirjutab, et Wildi ja Kaprizovi läbirääkimised olid pingelised. Kaprizov oli nö "piirangutega vabaagendi" staatuses ning õhus oli isegi variant, et kui ta Wildiga kokkuleppele ei jõua, naaseb ta KHL-i, kus ta mängis enne NHL-i siirdumist kuus hooaega.

Minnesota läheb uuele hooajale vastu suurte plaanidega, milles Kaprizovil on loomulikult oluline roll. Suve jooksul ostis klubi välja oma pikaaegsete mängijate Zach Parise ja Ryan Suteri lepingud, et nooremate meeste palgatõusuks eelarvet tekitada.

KHL-is mängis Kaprizov Ufaa Salavat Julajevi ja Moskva CSKA ridades. Wild korjas ta üles 2015. aasta NHL-i draftis 135. valikuna, kuid sõlmis temaga esimese lepingu alles 2020. aasta juulis.

Eelmisel hooajal sai Wild läänekonverentsis kolmanda koha ning langes välja play-off'i avaringis mängudega 3:4 Vegas Golden Knightsi vastu.