Atmosfäär Romeo profikarjääri debüüdil oli aga oluliselt vaiksem võrreldes õhustikuga, mis ümbritses Davidi enda profikarjääri algust tähistavat mängu Manchester Unitedi särgis 1992. aasta 23. septembril Inglise liigakarikasarja mängus Brighton & Hove Albioni vastu.

Ajaleht The Sun kirjutab, et mängu näidati küll otseülekandes ESPN+ kanalil, kuid vähesed teadsid sellist sündmust oodata, sest Miami Inter polnud isegi teada andnud, et David Beckhami vanim poeg kuu alguses nende reservmeeskonnaga on liitunud.

Tegemist oli USL League One mänguga, mis on USA jalgpallipüramiidis tugevuselt kolmas liiga. Nagu tema isagi, mängib Romeo paremal äärepoolkaitses. Romeo tegi mängu jooksul 19 puudet, millest paljud olid tsenderdused oma äärelt, kuigi sellist täpsust, nagu David omal ajal demonstreeris, nendes ei olnud. Teisel poolajal, kui noormees mängu sisse elas, olevat temalt ründefaasis juba paremat kvaliteeti nähtud.

Mäng South Georgia Tormenta FC vastu lõppes 2 : 2 viigiga. Romeoga kõrvuti tegi keskpoolkaitsjana kohtumise kaasa teise Inglismaa jalgpallilegendi Phil Neville'i poeg Harvey (19), kes veel selle aasta kevadeni kuulus Manchester Unitedi noortesüsteemi. Phil ise töötab sellest aastast Beckhami omanduses oleva Miami Interi peatreenerina.