Segapaaris kurlingu MK-etapp WCT ISS Tallinn Mixed Doubles International tõi Tallinnasse võistlema tipptasemel võistkonnad, sh ka mitmeid Pekingi olümpiamängude osalejad. Esinduslikus seltskonnas jõudis Eesti parim kurlingupaar Kaldvee/Lill veerandfinaalini, kuid pidi 7:6 tulemusega tunnistama Norra kurlingupaari paremust.

Marie Kaldvee kommenteeris: "Kahju on, et me ei saanud mängida medalimänge, kuid hea meel on selle üle, et mängudes Šveitsi ja Norra vastu lasime küll vastased eest ära, kuid suutsime ikka mängu tagasi tulla ja Šveitsi olümpiavõistkonda ka võita. Norra mängus olime viimase viskeni mängus, kuid ei suutnud kahte olümpiatiimi seekord ühel turniiril võita. Oleme uue mängustiiliga rohkem kohanenud ja tundub, et see peegeldub ka tulemustes. Ma ise tunnen end kindlamalt iga mänguga."

Kulla mängus kohtusid Tšehhi ja Itaalia kurlingupaarid ning tasavägisest mängus selgus võitja alles lisavooru viimase kiviga. Võitjaks tuli Tšehhi olümpiapaar Paulova/Paul, kellel on ette näidata ka möödunud MMi 7. koht. Finaali kaotanud Itaalia olümpiamängude võistkond Mosaner/Constantini sai hõbeda. Kolmandale kohale tuli Norra olümpiavõistkond Skaslien/Nedregotten, kellel on ette näidata eelmise olümpia pronks ja 2021. aasta MMi hõbe.

Üllatavalt jäi aga pjedestaalilt välja võistluse favoriidiks peetud Šveitsi kurlingupaar Perret/Rios, kellel on ette näidata eelmiste olümpiamängude hõbe ning viimase MMi jagatud 5.-6.koht.

Eestit esindanud Madisson/Kukner kurlingupaar oma alagrupist edasi kahjuks ei pääsenud, kuigi turniiri alustati kahe võiduga, sh alistati tulemusega 8:3 juba koha kindlustanud Norra olümpia esindusvõistkonda.