Zirk tegi oma parima etteaste 200 meetri liblikujumises, kus sai Eesti läbi aegade teise tulemusega 1.52,77 kuuenda koha, jäädes enda nimel olevale Eesti rekordile alla 0,5 sekundiga.

"Arvestades, et hetkel on alles septembrikuu, siis on see minu kohta väga korralik sooritus. Lisaks kõigele on see tulemus 2021. aasta hooaja Euroopa paremuselt viies aeg ning maailma edetabelis annab see 12. koha," kirjutas Zirk Facebookis.

Enda õhtu teises stardis saavutas Zirk Eesti hooaja tipptulemusega seitsmenda koha 200 m vabaltujumises. Aeg 1.44,55 on tema kahe nädala tagusest sooritusest 0,7 sekundi võrra kiirem.

"Mul on hea meel, et suutsin sellel hooajal esimest korda alla 1.45 ujuda, kuid samas on ka kahju, et ei suutnud tiimile kõrgema koha punkte tuua," ütles Zirk. "Õnneks polnud sellest midagi hullu, kuna suutsime ikkagi lõpuks matši võidu kindlustada London Roari ees."

"Nüüd ootab mind kolm päeva rahulikke treeninguid ning see järel asume neljapäeval ja reedel jälle tiimiga võistlusareenile, et maha pidada meie viimane kohtumine siin Napolis. Edasipääs poolfinaalidesse on meil nüüd kindlustatud, aga sellegi eest läheme jälle võitu jahtima ja endast maksimumi andma."