Carrlolli tähelend algas 2006. aastal Newcastle'ist ning jätkus 2011. aastal Liverpoolis, kus ta tõmbas selga Fernando Torresest vabaks jäänud särgi numbriga 9. Enne lapsepõlveklubisse naasmist 2019. aastal jõudis ta pallida veel West Hamis.

"Lapsed arvavad siiani, et ma liitun Manchester City või Barcelonaga, mida, nagu me kõik teame, ei juhtu," rääkis Carroll The Athleticule.

"Aga nad suruvad mind uut klubi leidma ning seda ma ka tahan. Tahan veel oma perekonna ees mängida ja mänge võita. Mu kirg ja kutsumus pole kuhugi kadunud. Mul on olnud õnne, et mulle hobi eest makstakse. Kui ma seda elukutsena ei teeks, mängiksin nagunii oma sõpradega."

2020/2021. aasta hooaja lõpus ütlesid Newcastle'i direktorid Carrollile, et soovivad temaga tuleviku arutamiseks maha istuda, kuid seda ei juhtunud, leping sai läbi ja nüüd ongi Carroll vabaagendina mängijateturul.

"Pärast viimast mängu Fulhami ütlesin kaaslastele "näeme veel, võibolla mitte, eks näis, mis saab" ja siis ei saanudki midagi. Mu leping sai läbi ja oligi kõik. Ma ei läinud kunagi tagasi. Mul on seal endiselt kapp, mis on asju täis. Kitman helistas mulle ükspäev. Lähen sellele peagi järgi," jutustas Carroll.

"Mu tütar läks just põhikooli ja ma ei tahaks neid minema kolida. Viimased kaks aastat on nad elanud Essexis ja mina Newcastle'is. Nad on mul igal nädalavahetusel ja koolivaheaegadel külas käinud. Seega kui mulle helistatakse Türgist või kuskilt mujalt Euroopast... Ma ei tea, kus ma lõpetan. Ideaalis mängiksin kuskil ümber nurga, aga kui mitte, siis võin ka reisida."