Neuville ja tema kaardilugeja Martijn Wydaghe saavad Ral.li de La Llanal sõita kaheksa kiiruskatset kogupikkusega 101,79 km. Lisaks sellele teeb belglane hiljem ka autoralli MM-etapi eelseid testisõite, kirjutab Rallit.fi.

Hispaania allikate sõnul on Ral.li de La Llanal Kataloonia rallile väga sarnased asfaldilõigud, nii et belglane saab suurepärase ettevalmistuse.

Hyundai rallisõitjad on viimastel hooaegadel väga aktiivselt osalenud väiksematel rallidel, et saada maailmameistrivõistlusteks rohkem testiaega. Näiteks lõi Neuville tänavu kaasa Otepää talverallil, Targa Florio rallil ja Sanremo rallil.

Toyota boss Jari-Matti Latvala pole oma sõitjatega väiksemaid võistlusi ettevalmistuseks kasutanud. Sellegipoolest on Toyotal tootjate arvestuses juba 57-punktiline edumaa Hyundai ees. Toyota esisõitja Sebastien Ogier MM-tiitel individuaalses arvestuses tundub aga vaid vormistamise küsimus.

Autoralli MM-võistluste järgmine etapp sõidetakse 1.-3. oktoobrini Soomes, Kataloonia ralli on kavas 14.-17. oktoobrini.